In 2020 exposeren we op de Pest Protect in Berlijn.
We zullen onze nieuwste innovaties en nieuwe producten introduceren.

Pest-Protect richt zich tot professionals van de ongediertebestrijdingsindustrie, desinfectiebedrijven, gewasbescherming, hout- en grondstoffenbescherming. De beurs presenteert exposanten uit de hele wereld met meer dan 1.800 bezoekers uit 30 landen. Pest protect is de grootste beurs van het Europese vasteland.

De beurs biedt de nieuwste informatie, opkomende producten, markttrends en ondersteunt de uitwisseling tussen regelgevende instanties, autoriteiten, auditors, belanghebbenden in de voedingsindustrie en de professionals op het gebied van ongediertebestrijding.

Wanneer: 18 en 19 maart 2020
Waar: Berlijn
Openingstijden: op woensdag en donderdag van 9 tot 5

Beursstand: B601