UV-A tester


Deze tester is een kleine (gemaakt van aluminium) zeer mooi ontworpen UV meter, die via uw mobiele telefoon UV-A licht meet en analyseert op UV-A kwaliteit, gebruikmakend van een app. Om tot een goede meting te komen van de UV-A waarde, dient de lamp al minstens 5 minuten aan te staan. Hierdoor krijgen we een kwalitatief betere meting.

• Afhankelijk van de omgevingstemperatuur, kan het 5 minuten duren voor een UV-A lamp zijn volledige UV-A output genereerd.
• Afhankelijk van het type telefoon kan de gevoeligheid van de sensor verschillen. Daardoor kan er een afwijkend leesresultaat ontstaan.

SKU:

2.04.0701

Categorie:

Hoe gebruik ik de UV-A tester? Het is simpel

Met deze meter kunt u de hoeveelheid UV-A-licht meten van uw UV-A-lampen. Hiermee kunt u ervoor zorgen dat uw insectenvallen efficiënt werken. U kunt dus ook vergelijken en zelf zien hoeveel efficiënter onze ASTRON UV-A-lampen zijn!

Sterker nog, tenzij u al ASTRON- of PHILIPS-lampen gebruikt, zult u misschien versteld staan hoe weinig UV-A-licht uit veel andere lampen komt!
De Alcochem UV-A-tester wordt eenvoudig aangesloten op de hoofdtelefoon aansluiting van uw smartphone om de gegevens te verstrekken die u nodig heeft om ervoor te zorgen dat uw lampen de ruimtes vrij van vliegende insecten kunnen houden.

Sluit de UV-A tester aan op de hoofdtelefoon aansluiting van de mobiele telefoon. Tik op [ON] om de UV-A licht te meten. Kijk op onze website of uw telefoon compatible is om de UV-A tester app te gebruiken. 

The improved tester is able to measure the level of the UV-A light given off by the UV-A lamp.

  • Voorkom trillingen en onverwachte bewegingen voor meer dan 10 seconden om een goed meet resultaat te verkrijgen. 
  • Inkomende gesprekken kunnen effect hebben op het meetresultaat. 
  • Kijk in het menu van de app om data op te slaan en uw vorige metingen te bekijken. 
  • De sensor werkt via de hoofdtelefoon aansluiting, hierdoor kan u uw inkomende geluiden niet horen. Om weer te kunnen bellen dient u de UV-A tester uit de aansluiting te halen. 

Te gebruiken voor: UV-A lampen  Zowel LED als fluorescerende lampen.

Detectie
Meet gebied
Afwijking in de meting
UVI (UV Index)
UV vermogen
Type van sensor
Lengte/Diameter
Gewicht
Omgevingstemperatuur
Gebruikersomgeving
OS

UV-A
310 ~ 400 nm
±10%
0 ~ 11
0 ~ 20 mW/cm2
Semiconductor Sensor
incl. headphone jack 47mm, diameter 10 mm
6 g
-20 ~ 50˚C
Mobiele telefoon (koptelefoon aansluiting)
iOS 5 of hoger / Android 4.2 of hoger

GERELATEERDE PRODUCTEN